Följ Lefant på Facebook för båtvårdstips, produktnyheter och annan aktuell information som förenklar ditt båtägande

Produktnyhet 2020 – Lefant Wash & Gloss Boat Shampoo

Lefant lanserar ett högkoncentrerat och högskummande vaxschampo med snabb rengöringseffekt. Wash & Gloss rengör, skapar glans och förstärker befintlig vaxbehandling. Produkten är lämplig för användning före, under och efter säsong på Gelcoat, plast, aluminium och billacker m.m. Lefant Wash & Gloss innehåller äkta karnaubavax.

Produktnyhet 2018 – Lefant Boat Bottom & Waterline Cleaner

Lefant lanserar en ny högeffektiv rengöringsprodukt som är utvecklad för att enkelt och skonsamt avlägsna missfärgning, gulning, oxidering och djupt sittande smuts från skrovsidan. Lefant Boat Bottom & Waterline Cleaner kan användas på gelcoat, aluminium, stål och teak utan att repa eller skada materialet. Produkten är särskilt lämplig för rengöring och återställning av båtbottenytor som inte behandlats med biocidbottenfärg. Spraya, och låt medlet verka under några minuter, vid behov skrubba med borste.

LEFANT lanserar T- Coat

Lefant lanserar ett helt nytt sätt att behandla din båtbotten. T – Coat skapar ett hårt, blankt och halt underlag som är mycket lätt att hålla rent samtidigt som ytan försvårar för påväxt att vidhäfta. Produkten innehåller inget kemiskt beväxningskydd och lämpar sig mycket väl som underlag för mekaniska rengöringsalternativ såsom båtbottentvättar och Scrubbis.

 

Bottenfärgsinformation

Bottenfärgen LEFANT TF utgår ur sortimentet och kommer att ersättas till säsongen 2016 med en ny insjöfärg som är helt zink- och biocidfri.
Ersättningsprodukten kommer att vara övermålningsbar på befintlig TF och Lefants övriga hårda bottenfärger.

Allt för sjön 2015 – en försmak av sommaren!

Sommaren är inte kort om man börjar tidigt! Kom och provsmaka sommaren och träffa oss i LEFANT-teamet på båtmässan Allt för sjön i Stockholm! Mässan pågår 28/2-8/3. För mer information besök gärna www.alltforsjon.se

Välkomna till vår monter, vi finns i C-hallen (monternummer C07:10).